Locații.
Londra + alte orașe din Marea Britanie
Mai jos puteți afla mai multe detalii despre fiecare locație.
Londra
Londra este incredibil de diversă și primitoare. Există peste 300 de limbi vorbite în oraș și peste 400.000 de studenți din peste 200 de națiuni diferite studiază aici.

În Londra sunt vorbite peste 300 de limbi, mai mult decât în orice alt oraș din lume. Timp de secole, Londra a primit oameni de pe tot globul, iar acești oameni au contribuit la crearea unui oraș vibrant şi multicultural.

În ceea ce privește studiile, acesta este un mare avantaj, deoarece vei întâlni idei din întreaga lume ca parte a vieții tale de zi cu zi. Îți vei contesta preconcepțiile și vei câștiga noi perspective – ceea ce este de neprețuit în lumea noastră globalizată. Mai mult ca atît, vei stabili și o rețea globală de prieteni din întreaga lume.
Birmingham
Cu peste 65.000 de studenți, viața studențească vibrantă și primitoare este cu siguranță garantată în Birmingham. Orașul găzduiește cea mai mare populație de studenți din Marea Britanie din afara Londrei și oferă o scenă culturală fantastic de diversă, aducând viață și dinamism orașului.

De la multitudinea de magazine de la Arena de Tauri, până la aromele Triunghiului Baltic, locuri cu muzică și mai mulți kilometri de canal decât în Veneția, sunt atât de multe de descoperit în al doilea oraș studențesc din Marea Britanie, există chiar și o fabrică de ciocolată reală!
Manchester
Conturat inițial de succesul său din timpul revoluției industriale din secolul al XIX-lea, caracterul puternic și de pionierat al lui Manchester dăinuie și astăzi - doar că acum realizările sale includ și scena muzicale, cultivarea creativității artistice și găzduirea de evenimente sportive internaționale.

Niciodată mulțumit să trăiască din gloriile trecute, Manchester este un oraș care privește spre viitor cu pasiune pentru progres și vă invită cu căldură să împărtășiți viziunea și vitalitatea sa.
Newcastle
Newcastle este unul dintre cele mai populare orașe studențești, așa că vei face parte dintr-o comunitate puternică. Orașul are viață de noapte și cumpărături grozave, împreună cu repere emblematice, cum ar fi Îngerul Nordului și podul Tyne. Acest oraș istoric și plin de viață a fost evaluat pe primul loc din lume de vizitat în 2018 (Rough Guide 2018), așa că există multe de văzut și de făcut.

Orașul este una dintre cele mai vibrante, culturale și artistice destinații din Europa și unul dintre cele mai uscate orașe din Marea Britanie.
Southampton
Acest oraș vibrant și modern are o moștenire maritimă bogată și oferă tot farmecul și entuziasmul unui oraș pe malul apei plin de viață, cu multe de explorat pentru studenți.

Desigur, a fi în centrul orașului înseamnă multe facilități care sunt la doar câteva minute de mers pe jos de la sala de curs, dar, pe lângă explorarea oraşului și a coastei de sud, studenții își pot dedica ceva timp pentru a descoperi ce este disponibil în campus: cinema, săli de fitness şi cafenelele.
Completati formularul
Și obțineți toate informațiile despre educația în Marea Britanie
Lăsați numărul dvs. de telefon și vă vom contacta!
Sau puteți să ne sunați singuri:
+44 204 577 0150

© 2022 All Rights Reserved | NEW SCHOOL OF BUSINESS