Obțineți studii în cele mai bune
Universități din Marea Britanie
cu un singur clic
|
Zile
Ore
Minute
Secunde
Obțineți un video detaliat de la Sabina cu 5 pași esențiali despre cum să aplicați la universitățile din Marea Britanie.

În acest video, veți afla procedura, terminologia fiecărui pas și ce înseamnă pentru dvs. Cunoașterea acestor pași îți va crește șansele de a intra la universitate fără probleme și stres.
5 PASI PENTRU A APLICA LA UNIVERSITĂȚILE DIN Marea Britanie
Succesiunea paşilor de admitere la o universitate britanică
Pasul 1. Alegeți o specialitate
Dacă știi exact ce profesie vei studia - excelent!

Aruncă o privire asupra programelor universităților din Marea Britanie pe site-ul nostru pentru a selecta programele care îţi sunt interesante.

Nu eşti sigur ce specializare să alegi - consultă lista de materii predate la universitățile britanice pe site-urile oficiale ale universităților pentru a afla ce oportunități de angajare și stagii sunt disponibile după finalizarea cursului.

Sau pur și simplu contactează-ne pentru un sfat și consultanții noștri te vor ajuta la prima consultație gratuită.
Pasul 2. Alegeți universitățile potrivite
Dacă te-ai hotărât deja la ce universitate vrei să mergi, perfect!

Dacă ai nevoie de sfaturi sau ajutor în alegere, suntem bucuroși să te informăm la ce opțiuni este mai bine să te opreşti.

Si da! Pot exista mai multe opțiuni (sau mai degrabă - 6)
Pasul 3. Formularul de aplicare la Universitate
Adesea, o listă completă a cerințelor de admitere, întrebările și recomandările exacte a scrisorii de motivare, pot fi găsite doar în sistemul online de înscriere la universitate.

Prin urmare, trebuie să vă înscrieţi în sistemul online de înregistrare a cererilor la universitate pentru a vă familiariza cu cerințele exacte de întrare înainte de a începe să lucrați la pregătirea documentelor.

Formularele și documentele pentru toate universitățile din Marea Britanie sunt trimise online sau prin e-mail.

Dacă aplici pentru primul învățământ superior, trebuie să te înregistrezi în sistemul online UCAS, prin care se depun cererile de admitere la programele de licență din toate universitățile britanice. Sistemul permite trimiterea aceleiași cereri la 5 universități.

Cei care aplică pentru programele postuniversitare vor aplica pe site-ul universității selectate, astfel va fi necesară înregistrarea pe toate site-urile universităților în care este interesat solicitantul.

Ai nevoie de ajutor în verificarea aplicației? Trimite-ne un e-mail la info@newschools.eu
Pasul 4. Pregătește documentele pentru cererea de admitere
Pentru programele cu concurență scăzută, din partea solicitantului va fi nevoie de un efort minim pentru pregătirea cererii de aplicare. Dacă ați ales o universitate de top - pregătiți-vă să lucrați serios la aplicație.

Indiferent de competiție, majoritatea universităților din Marea Britanie vor solicita o scrisoare de motivare, o scrisoare de recomandare și un document care atestă studiile anterioare.

Următoarele documente sunt necesare pentru admiterea la universitățile din Marea Britanie:

✔ Scrisoarea de motivare
Un eseu în care solicitantul menţionează ce profesie doreşte și de ce o alege anume pe aceasta și cum programul la care merge, îl va ajuta în această alegere.

Scrisoarea de motivație, cunoscută și sub numele de Scrisoare de intenţie este un document esențial pentru admiterea la majoritatea universităților din Marea Britanie.

Echipa noastră vă va pune la dispoziție și materiale pentru a pregăti singur scrisoarea de motivare.

Acest lucru vă va ajuta să faceți un plan al eseului, urmat de sfaturile noastre și de exemplele de scrisori de motivare de succes.

✔ O scrisoare de recomandare
O recomandare sau caracteristică studentului dată de profesorul sau angajatorul său este un document obligatoriu pentru admiterea la unele programe de licență și masterat.

Solicitând adesea acest document de la un recomandator acasă, un student poate primi o contra-solicitare „scrie ceva și îl voi semna”.

De aceea ți-am pregătit câteva exemple de scrisori de referință, care îi vor ajuta ambele părţi implicate.

✔ Curriculum Vitae
Când intrați într-o universitate străină pentru programe de master și unele de licență, va fi necesar un CV.

CV-ul este o oportunitate de a vorbi despre meritele și realizările solicitantului, care nu sunt menţionate în calificările de studii. Încercați să vă încadrați CV-ul pe o singură pagină A4 și scrieți despre ceea ce ați realizat, nu doar despre ceea ce ați făcut.

✔ Documentul de confirmare a studiilor anterioare
Documentul principal în baza căruia Universitatea decide înscrierea unui solicitant, acest document confirmă studiile anterioare.

Cel mai adesea, solicitantul depune o cerere la o universitatea britanică, neavând încă o diplomă finală pentru ultima educație.

În cazul în care certificatul de studii medii sau diploma de licență nu este încă obţinută, solicitantul trebuie să trimită la universitate documentul de note provizoriu și traducerea acestuia.
Pasul 5. Dovedește-ți engleza
Dacă studiile tale anterioare nu s-au petrecut în limba engleză, va trebui să treci un test care să confirme cunoștințele tale în limba engleză.

Vești bune! Multe dintre universitățile noastre partenere au un test intern gratuit de engleză, care este, de asemenea, mai ușor decât examenele tradiționale precum IELTS.

De asemenea, testele interne de engleză ale partenerilor noștri pot fi susținute acasă, online prin intermediul Skype!

Vă vom trimite materiale pregătitoare și structura examenului ca să știți la ce să vă așteptați!
Pasul 6. Pregăteşte-ţi un portofoliu, susţine alte teste
Pentru admiterea la unele specialități va trebui să pregătiți un portofoliu sau să treceți alte teste suplimentare.

Vestea bună este că nu există foarte multe astfel de specialități: ai nevoie de un portofoliu creativ pentru cursuri legate de design și arhitectură, un test GMAT pentru afaceri și finanțe la universități de top, BMAT pentru cursurile din domeniul medicinei.
Pasul 7. Plătiți taxa de examinare a cererii
Unele universități percep taxe între 20 GBP și 50 GBP.

Plata se face după ce solicitantul completează toate câmpurile unei cereri online, toate câmpurile pentru admitere.

UCAS are de asemenea o taxă, dar dacă aplici cu noi, pentru tine această taxă este deja inclusă în orice pachet pe care ai decide să-l alegi!
Pasul 8. Trimiteți cererea și așteptați ca Universitatea să răspundă
Dacă ați pregătit singur cererea, amânați depunerea acesteia cu 1-2 zile (desigur dacă termenele limită permit acest lucru) pentru a verifica totul din nou cu atenție.

Sau contactează-ne pentru a îţi ușura viața și a reduce procesele birocratice - noi vom face aplicația pentru tine!

Și ai răbdare. Unele universități vor oferi un răspuns într-o săptămână, în timp ce altele oferă o decizie în mai mult de două luni.

Dacă aveți nevoie de o soluție mai rapidă, scrieți o solicitare reprezentanților universităților britanice de pe paginile lor, nu uitați să indici numărul tău de student.
Aplica acum pentru universitate sau facultate!
|

Echipa noastră de profesioniști este bucuroasă să ofere servicii GRATUITE și să te ajute să te apropii mai mult de visul tău!


Începe învățământul superior în Regatul Unit cu programe de licență, de fundație, postuniversitare și TOP-up cu opțiuni de zi, de seară și de weekend.


Vești bune! Îți poți începe călătoria educațională la 18 sau la 60, fără diferență. Căutăm candidați motivați care sunt capabili să scrie și să vorbească în engleză și să demonstreze angajamentul faţă de studii.

Recenziile studenţilor
Completati formularul
Și obțineți toate informațiile despre educația în Marea Britanie
Lăsați numărul dvs. de telefon și vă vom contacta!
Sau puteți să ne sunați singuri:
+44 204 577 0150

© 2022 All Rights Reserved | NEW SCHOOL OF BUSINESS