Blog in Ukrainian

Найкращі університети Великобританії

тема освіти в англії
Великобританія – країна, куди студенти з'їжджаються з усього світу, щоб здобути гідну освіту. Не випадково, адже найпопулярніші університети тут лідирують нарівні з іншими у світі.

Одним із найвідоміших і найпрестижніших є Оксфордський університет, п'ятий за рейтингом, перший англомовний на островах.

Навчання в Оксфорді цінне тим, що в університеті є академічна спільнота, об'єднана однією дослідною метою, де студенти діляться ідеями та створюють щось унікальне.
На території є найстаріший ботанічний сад, дендрарій та місцева бібліотека. Цікавою рисою є власне видавництво, де друкується оксфордський словник.

Тут немає спеціалізацій, студент одного коледжу може вибрати будь-який академічний напрямок: гуманітарний, соціальний, точні та природничі науки, медицина. Надходження та зарахування контролює коледж, а також організує проживання та харчування. Університет оснащує книжковими матеріалами, відкриває доступ до лабораторій та музеїв.

Щоб навчатися в Оксфорді, необхідно мати гарну підготовку та високий бал з IELTS.
Кембриджський університет, поряд з Оксфордським університетом, один із найстаріших і провідних у світі з навчання. Перевага в тому, що тут допомагають студенту реалізувати потенціал повною мірою за допомогою індивідуального підходу. Університет пропонує навчання в рамках шести шкіл: мистецтво та гуманітарні науки, гуманітарні та соціальні, клінічна медицина, фізичні науки, техніка та технології.

В університеті є своя радіостанція, випускаються газети про новини університетського життя. На території університету багато спортивних комплексів, оскільки спорт займає особливе місце у житті університету.

Університетський коледж Лондон - перший ВНЗ у Лондоні, який прийняв студентів незалежно від їхньої релігії та підтримував жінок у вищій освіті. Університет пропонує понад 800 програм бакалаврату, магістратури та докторантури. Студентам, які хочуть отримати ступінь бакалавра, вищий навчальний заклад здійснює підготовчу програму. Популярними факультетами є: архітектура, інженерія, економіка та фінанси. В університеті викладачі беруть участь у міжнародних освітніх проектах та дослідженнях.

Школа інженерії пропонує широку сферу знань від традиційних предметів до новітніх технологій. Факультет економіки має високий міжнародний рівень, де студенти вивчають сучасні підходи та економічні дослідження.

Університетський коледж відомий своєю величезною бібліотекою, де зберігається близько 1.5 мільйона книг. Також неподалік є відомий Британський музей. Доступна зручна транспортна розв'язка, можна дістатися будь-якої частини Лондона.