Blog in Ukrainian

Як підготуватися до вступного іспиту з англійської мови?

магістерський університет Великобританії
Сертифікат про успішну складання іспиту з англійської мови потрібний для вступу до університетів у Великій Британії та багатьох інших англомовних країн.

Одним із визнаних іспитів, розроблених у Великій Британії, є IELTS.

Зміст іспиту включає: читання, лист, аудіювання та інтерв'ю з екзаменатором.
Всі навички перевіряються на основі текстів та есе на наукові та академічні теми.
Підготовку до вступного іспиту варто розпочати із щоденної практики з англійської мови. Репетитори та викладачі у школі – це наші наставники, які можуть направити нас, послухати, поправити та дати рекомендації. Основна робота починається самостійно – зі своєї дисципліни. Якщо ви хочете досягти хорошого результату, то залучайте всі необхідні ресурси в повсякденному житті, щоб підготуватися до іспиту.

Увімкніть англійську в своє життя: змініть інтерфейс вашого телефону на англійську, слухайте музику, BBC - подкасти, радіо, наклейте стікери в будинку на предмети, з описом речей. Познайомтесь із носієм мови, практикуйтеся з ним. Переконайтеся, що ви не тільки теоретично засвоюєте всі знання, але й здатні їх застосувати на практиці. Більше пишіть тексти на задані теми в іспиті, дивіться фільми або передачі англійською мовою. Записуйте свою промову на диктофон, так ви побачите свої помилки самостійно і виправте їх швидше, ніж колись хтось поправляє.

Читання англійською є важливою навичкою, допоможе поповнити словниковий запас, побачити структуру речень та навчитися виділяти суть тексту.

Всі ці рекомендації допоможуть вам покращити необхідні для іспиту навички. Вступні вимоги університетів IELTS мають бути від 5,5 і вище. Залежить від обраної програми та університету, дійсний сертифікат 2 роки. Підтвердити знання мови можна за кордоном, в акредитованому центрі своєї країни або у спеціалізованій мовній школі.
Окрім міжнародного іспиту IELTS при університетах є свій безкоштовний вступний іспит.
Структура іспиту легша і відрізняється від IELTS, в якій перевіряється письмове та усне мовлення.

Крім підготовки до іспиту необхідно дотримуватися балансу навчання та відпочинку. Дозволяйте собі відпочивати та відновлюватися. Знайдіть те, що вас наповнює та надихає.
Найголовніше при будь-якій підготовці до іспиту - це мета та перспектива побачити, що ви отримаєте після того, як досягнете своєї мети.