Blog in Ukrainian

Ступінь бакалавра в галузі охорони здоров'я та соціального захисту?

Реєстраційний внесок в лондонський столичний університет
Охорона здоров'я - одна з найбільш швидко зростаючих галузей у Великій Британії. Сектор охорони здоров'я та соціального забезпечення є найбільшим сектором у Великій Британії, в якому зайнято понад 4 мільйони людей. Цей напрямок робить значний внесок в економіку, забезпечуючи фізичне та емоційне благополуччя робочої сили. У зв'язку зі швидким поширенням епідемії COVID-19 фахівці в галузі охорони здоров'я мають великий попит. Через високий попит на медичних працівників та прибуткового характеру сектора у Сполученому Королівстві студенти віддають перевагу таким медичним курсам.

Після цього курсу ви дізнаєтеся про соціальні послуги, соціальні науки, про те, як працювати з людьми, зміцнювати здоров'я та благополуччя, як управляти людськими ресурсами, основи анатомії та фізіології людини та багато іншого. Після закінчення навчання ви можете займатися такими професіями:
  • Помічник лікаря-практику, наприклад: асистент реабілітаційної терапії.
  • Практик психологічного благополуччя
  • Асистент первинної медико-санітарної допомоги
  • Психіатричний працівник
  • Фахівець із зміцнення здоров'я
  • Співробітник з розвитку спільноти
  • Співробітник сфери соціального забезпечення.
  • Медичний торговельний представник

Подальше навчання для здобуття професійних (реєстраційних) кваліфікацій:
  • Шлях до прискореного ступеня медсестри
  • Програма магістратури для здобуття ступеня у соціальній роботі

Медичні та соціальні курси спеціально розроблені для набуття навичок, що дозволяють і підтримують вразливих людей вести незалежне, активне та здорове життя, а також ефективно реагувати на їхні потреби. Цей курс дає студентам як знання, так і практичний досвід, щоб адаптуватися та працювати більш гнучко після закінчення навчання. Крім того, у студентів буде можливість практикувати свої навички у реальних життєвих ситуаціях, що дасть їм важливий досвід у різних умовах – від індивідуальних обставин до суспільних проектів. Якщо у вас немає необхідної кваліфікації, цей курс пропонується з додатковим нульовим роком, призначеним для студентів, яким потрібна додаткова допомога на початку навчання за програмою отримання ступеня.

Потреба у кваліфікованих медичних та соціальних працівниках нині перебуває на рекордно високому рівні. Якщо вам подобається допомагати людям, це ідеальна сфера для вас. Область охорони здоров'я та соціального захисту дуже популярна, тому що вона наповнює і вашу кишеню, і вашу душу.