Blog in Ukrainian

Найпотрібніший напрямок навчання у Великобританії

рейтинг лондонського університету
У Великобританії IT сфера - одна з найпопулярніших і затребуваних, адже освіта у сфері інформаційних технологій лідирує у всьому світі.
 Комп'ютерні технології, графічний дизайн, комп'ютерна безпека та багато інших напрямів відкривають хороші перспективи для майбутніх фахівців на зарубіжному ринку.

 Інформатика – це не лише технічна частина, де потрібно вирішувати технічні завдання, так само є проблеми, що потребують творчих рішень.  Вміти виявляти багатозадачність, креативність, роботу з графічними редакторами допомагає урізноманітнити робочий процес та його ще більше полюбити.
 Отримуючи диплом IT - спеціальності ви можете працювати як у великій компанії в галузі технологій, керувати та розробляти веб-сайти для відомих брендів, займатися програмуванням або створити власний бізнес.

 Навчання з цієї спеціальності у Великобританії проходить таким чином: лекції, тематичні дослідження, стажування, щоб відпрацювати практичні навички, навчання у комп'ютерних лабораторіях, участь у груповій роботі для вирішення технічних та творчих завдань.

 На виході студент отримує знання та навички в галузі мов програмування, може створювати архітектуру комп'ютерних систем, вивчення захисту особистої інформації та багато іншого.

 Цифровий захист від шахраїв, захист програмного забезпечення, захист передачі даних через онлайн – простір, управління банківськими рахунками – один із затребуваних напрямків – кібербезпека.  У сучасному світі це важлива тема, тому за останні роки випадки шахрайства зросли майже на 30%.

 Навчитися інформаційних технологій можна у найвідоміших університетах Великобританії, таких як University College Birmingham, Bournemouth University, Brunel University London.  Також доступні інші університети із цим напрямком.  Навчання складає 15.780 £, але у вас завжди є шанс на безкоштовну освіту, ви можете здобути грант і пройти на особливих умовах.

 Ваше вкладення в себе та крок назустріч до себе окупиться завдяки отриманим навичкам.