Blog in Ukrainian

Як отримати фінансування на навчання?

початкова освіта у Великобританії
Студентське фінансування – це державний кредит, який видається на оплату навчання до університетів. Існує два види позичок: перша виплачує вартість академічного курсу навчальному закладу, покриває його вартість, набуває навчальних посібників та інші необхідні речі пов'язані з навчанням.

Друга: закриває базові потреби у проживання та харчуванні. Така позичка необхідна тим, хто дійсно потребує змісту. Залежатиме це від розміру доходу батьків, місця навчання та проживання. У Англії максимальна сума кредиту навчання становить 9250 фунтів для бакалаврів, але в магістратуру приблизно 10,500 фунтів. Для тих, хто живе за межами Лондона, то максимальна та мінімальна сума буде вдвічі більшою. Кредит на проживання у Великій Британії становить 12,000 на рік. Через цю ж програму є гранти, які покривають дитячий садок, якщо у студентів є діти. Грант покриває до 80% і до 260 фунтів на тиждень максимум, якщо двоє чи більше дітей. Отримані кошти не треба повертати.

Після закінчення навчання, якщо дохід студента буде вищим за 27,000 фунтів на рік, кредитовані гроші необхідно віддати. Якщо ж кошти отримувача не перевищують цієї суми, кредит повертати не потрібно. Кредит списується за 30 років.

Якщо ви вже визначилися з курсом, необхідно вивчити сайт університету і знайти розділи з грантами. Там буде докладна інформація про терміни, необхідні документи та правила прийому.

Право на участь залежить від вашого курсу, університету, віку, національності та статусу проживання.

Багато університетів та програм пропонують свою систему стипендій. Зазвичай присуджується за одним із критеріїв: хороша академічна успішність, потенціал, мотивація, фінансові потреби.

Подати заявку на фінансування можна у своїй країні до вступу до університету до студентського фінансового органу. Необхідно створити фінансовий обліковий запис, заповнити дані, надіслати свій паспорт або посвідчення особи за межами Великобританії при першому поданні заяви та вказати сімейний дохід.