Blog in Romanian

Cele mai bune universități din Marea Britanie

universități din Anglia
Marea Britanie este țara în care studenții vin din toată lumea pentru a obține o educație corespunzătoare. Cele mai populare universități de aici sunt în top împreună cu altele din întreaga lume. Universitatea Oxford este una dintre cele mai prestigioase și autoritare. Este a cincea în clasament și prima universitate vorbitoare de engleză de pe insule.

Universitatea are o comunitate academică unită printr-un scop de cercetare. Acest lucru este valoros deoarece elevii își pot împărtăși ideile și pot crea proiecte unice. Există cea mai veche grădină botanică, dendrariu și o bibliotecă locală pe teritoriu. O caracteristică deosebită este propria sa editură, care publică Dicționarul Oxford.

Un student dintr-o facultate poate alege să studieze în orice curs academic: științe umaniste, științe sociale, medicină și științe exacte.

Admiterea și înscrierea sunt supravegheate de colegiu și, de asemenea, cazarea și masa sunt aranjate de ei. Universitatea este dotată cu materialele şi cărţile necesare și oferă acces la laboratoare și muzee.

Procesul educațional este controlat de universitate. Trebuie să ai un scor IELTS ridicat, o pregătire foarte bună și motivație pentru a avea șansa de a studia aici.

Universitatea din Cambridge, împreună cu Universitatea din Oxford, este una dintre cele mai vechi și lideri universități din lume în ceea ce privește predarea. Avantajul este că ajută studentul să-și realizeze întregul potențial printr-o abordare individuală. Universitatea oferă pregătire în șase școli: arte și științe umaniste, științe umaniste și sociale, medicină clinică, științe fizice, inginerie și tehnologie.

Universitatea are propriul post de radio, se publică ziare despre știrile actuale ale universității. Teritoriul universității este plin de complexe sportive pentru că sportul ocupă un loc aparte în viața universității.

University College London (UCL) este prima universitate din Londra care a admis studenții indiferent de religia lor și care sprijină femeile în învățământul universitar. Universitatea oferă peste 800 de programe de licență, masterat și doctorat.

Universitatea desfășoară un program pregătitor pentru studenții care doresc să obțină o diplomă de licență. Cele mai populare facultăți sunt arhitectura, ingineria, economie și finanțe. La universitate, profesorii sunt implicați în proiecte educaționale și de cercetare internaționale.
Școala de Inginerie oferă o arie largă de expertiză, de la subiecte tradiționale la cele mai recente tehnologii. Facultatea de Economie are un nivel internațional înalt, unde studenții studiază abordări și cercetări economice moderne.

University College este cunoscut pentru imensa sa bibliotecă, care conține aproximativ 1,5 milioane de cărți, precum și pentru faimosul Muzeu Britanic din apropiere. Locația este convenabilă pentru reţeaua de transport, care vă permite să ajungeţi în orice colţ al Londrei.