Blog in Romanian

Licență în sănătate și asistență socială?

taxele universități metropolitane din Londra
Asistența medicală este una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere în Marea Britanie. Sectorul de sănătate și asistență socială este cel mai mare sector din Marea Britanie, angajând peste 4 milioane de oameni. Industria contribuie semnificativ la economie prin asigurarea bunăstării fizice și emoționale a forței de muncă. Datorită răspândirii rapide a epidemiei de COVID-19, experții în sănătate sunt la mare căutare. Datorită cererii mari de lucrători din domeniul sănătății și naturii profitabile a sectorului din Regatul Unit, studenții preferă cursuri de asistență medicală.

În urma acestui curs, veți învăța despre serviciile umane, științe sociale, cum să lucrați cu oamenii, să promovați sănătatea și bunăstarea, cum să gestionați resursele umane, elementele fundamentale ale anatomiei și fiziologiei umane și multe altele. După absolvire, vă puteți angaja ca:
  • Practicant asistent de ex. Asistent Terapie Ocupațională
  • Asistent de bunăstare psihologică
  • Lucrător în sănătate mintală
  • Asistent de îngrijire primară
  • Specialist în promovarea sănătății
  • Lucrător în dezvoltare comunitară
  • Ofițer de bunăstare educațională
  • Reprezentant medical de vanzari

Studii ulterioare asociate, pentru calificări profesionale (înregistrare):
  • Calea către gradul accelerat de Nursing
  • Programe de masterat în Asistență Socială

Cursurile de sănătate și asistenţă sociale sunt concepute special pentru a se concentra pe dobândirea abilităților care să permită și să sprijine persoanele vulnerabile să ducă o viață independentă, activă și sănătoasă, precum și să răspundă eficient cerințelor acestora. Acest curs oferă studenților atât cunoștințe, cât și experiență practică pentru a se adapta și a lucra în moduri mai flexibile după absolvire. În plus, studenții vor avea oportunitatea de a-și exersa abilitățile în situații din viața reală, ceea ce le va oferi o experiență crucială într-o serie de situații - de la circumstanțe individuale la proiecte comunitare. Dacă nu aveți calificările necesare, acest curs este oferit cu un an de bază suplimentar, care este conceput pentru studenții care au nevoie de asistență suplimentară la începutul programului de studii.

Nevoia de angajați calificați în domeniul sănătății și asistenței sociale este la un nivel maxim în acest moment. Dacă îți place să ajuți oamenii, acesta este domeniul perfect pentru tine. Domeniul sănătății și asistenței sociale este foarte popular pentru că îți umple atât buzunarul, cât și sufletul.