Blog in Romanian

Cel mai solicitat domeniu de studiu din Marea Britanie

În Marea Britanie, domeniul IT este unul dintre cele mai populare și solicitate, deoarece educația în domeniul tehnologiilor informaționale este lider în întreaga lume.
Tehnologia computerelor, designul grafic, securitatea computerelor și multe alte domenii deschid perspective bune pentru viitorii profesioniști pe piața externă.

Într-adevăr, această știință nu este doar o partea tehnică în care trebuie să rezolvi doar probleme tehnice, unele probleme necesită soluții creative. Capacitatea de a rezolva mai multe sarcini concomitent, de a fi creativ, de a lucra cu editorii grafici ajută la diversificarea fluxului de lucru și îl face să fie și mai plăcut.
Mai mult, cu o diplomă în IT, poți lucra în companii mari de tehnologie, poți gestiona și dezvolta site-uri web pentru mărci cunoscute, poți lucra în sfera programărilor sau poți începe propria afacere.

Educația în această specialitate în Marea Britanie decurge astfel: prelegeri, studii de caz, stagii pentru dezvoltarea abilităților practice, pregătire în laboratoare de calculatoare, participare la lucru în grup pentru rezolvarea problemelor tehnice și creative.

Ca urmare, studentul primește cunoștințe și abilități în domeniul limbajelor de programare, poate crea arhitectura sistemelor informatice, poate studia protecția informațiilor personale și multe altele.

Protecția împotriva fraudelor digitale, protecția software-ului, protecția transmiterii datelor prin spațiul online, gestionarea conturilor bancare - unul dintre cele mai populare domenii este securitatea cibernetică. În lumea de astăzi, acesta este un subiect important, în ultimii ani, cazurile de fraudă au crescut cu aproape 30%.

Poți studia tehnologia informației la cele mai renumite universități din Marea Britanie, cum ar fi University College Birmingham, Bournemouth University, Brunel University London. Sunt disponibile și alte universități cu această direcție. Taxa de școlarizare este de 15,780 GBP, dar aveți întotdeauna șansa de a beneficia de o educație gratuită, puteți obține o bursă și puteți trece la condiții speciale.

Oricum, investiția în tine și pasul către tine vor da roade datorită abilităților dobândite.