Blog in Romanian

Cum mă înscriu la un curs popular la o universitate din Marea Britanie?

universități ieftine din Londra
Cerințele de intrare sunt aproape aceleași peste tot, iar programul de studii este ales în funcție de necesăţile personale. Învățământul superior în Marea Britanie este oferit la universități și alte instituții de învățământ. Costul este pe deplin justificat, deoarece este o investiție demnă în viitor, care cel mai probabil se va achita de la sine pe termen lung.

Dacă aplicați cu un certificat de absolvire a școlii secundare, vă puteți înscrie într-un program Foundation (anul 0) sau direct în International Year One (anul 1).

Programul Fundației este un element obligatoriu de pregătire pentru a merge la universitate. Vă aduce la același nivel cu cei care au terminat școala britanică și vă oferă posibilitatea de a vă stabili cursul de studii înainte de a intra la universitate. În timpul acestui program, studentul își îmbunătățește limba engleză, se adaptează la sistemul de învățământ englez și ia discipline de bază.

Există câteva cursuri Foundation cu spectru îngust, în cazul în care ați stabilit deja pe viitoarea specialitate. De exemplu, cursurile de business îi pregătesc pe cei care intenționează să studieze finanțe, economie sau management.

Unele universități oferă înscriere garantată în schimbul unor rezultate academice bune. Licența durează trei sau patru ani și puteți petrece un an suplimentar în industrie. Acesta este cunoscut ca un an de stagiu practic numit şi sandwich.

Al doilea program, International Year One, te ajută să te pregătești ca Foundation, dar numărul subiectelor de bază este mai mic. Este important ca subiectele să fie asemănătoare cu cele din primul an de universitate. Acest program este potrivit pentru cei care au absolvit deja primul an.
Cele mai solicitate domenii din Marea Britanie sunt economia și managementul, dreptul și IT.

Cererile de admitere pot fi depuse prin UCAS sau direct la biroul de admitere. Pentru programele de licență, aveți nevoie de o copie a pașaportului, a certificatului de absolvire a școlii, a diplomei Foundation, a scrisorilor de motivare și de recomandare și a certificatului IELTS sau TOEFL. Lista poate varia în funcție de domeniul de studiu și de universitate.

În orice caz, indiferent ce alegeți, alegeți ceva care să vă aducă plăcere. Viitorul tău este în propriile mâini.