Blog in Romanian

Stagii de practică în Marea Britanie în timpul studiilor

universități din Londra pentru studenți internaționali
Programele de licență oferă stagii de practică de 12 luni în timpul celui de-al treilea an dacă studiul integral durează 4 ani. Unele universități oferă studenților opțional şi stagii de practică de până la șase luni dacă programul lor de licență este de trei ani. Acestea se numesc practică industrială și practică de tip sandwich.

Universitatea oferă abilități profesionale în cadrul cursului oferit. Scopul stagiilor de practică este același: ajută la pregătirea pentru munca ulterioară și dezvoltă abilități practice. Diferența constă în durată. Unele stagii au loc în timpul verii și nu implică angajare. Această opțiune este potrivită pentru cei care nu doresc și nu pot lua pauze de la studii.

Avantajul petrecerii lor în timpul studiilor este imersiunea reală în practică. Cunoștințele dobândite pot fi aplicate în practică. Stagiul oferă o oportunitate de a dezvolta abilități de comunicare, de a conduce negocieri de afaceri, de a stabili contacte utile, şi de a învăța de la mentori. Un bonus special pentru cei care au finalizat stagiul este șansa de a continua să lucreze în aceaşi companie. Unii dintre ei sunt plătiți, iar aceasta este o oportunitate suplimentară de a câștiga ceva bani în plus. Dacă plănuiți să rămâneți în țară, atunci stagiul de practica la sigur vă va ajuta să vă stabiliți ca şi un bun specialist.

Când faceţi o căutare independentă, fi atent la direcții, chiar dacă aceasta coincide cu direcţia aleasă, studiați detaliat companiile în care doriți să lucrați, urmăriți ofertele și fiți proactiv. Spuneți-ne despre experiență, educație, asigurați-vă că atașați o scrisoare de intenție. Reflectă în scrisoare realizările tale, dezvăluind abilitățile tale, de ce vrei să intri anume în această companie și cum îi poți fi de ajutor.

Dorinta şi încrederea ta sunt cheile către succesul tău.